Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jetties

Kom lekker, biologisch eten bij Jetties!

Meer over Jetties

De eigenaren zijn beiden gek op lekker eten maar hebben niet altijd zin of tijd om elke dag te koken, en uit eten gaan in Nederland is niet altijd even gezond en lang niet overal betaalbaar. Daarom dachten zij, kunnen die zaken niet samen gaan: voor een goede prijs, lekker en toch ook gezond eten?

Uit dat idee is jetties ontstaan: een plek waar met liefde wordt gekookt, met verse, eerlijke en biologische producten. Want ja, als je gezond wilt eten, begint alles bij de ingrediënten. Dus ze gebruiken alleen goede ingrediënten, vlees van koeien die als het even kan buiten lopen en gevoed worden met 100% natuurlijke grassen, dus geen krachtvoer of andere chemische producten. Zij zijn van mening dat als de koeien goed en gezond opgroeien dat het vlees veel beter smaakt, gezonder is en beter voor iedereen. Kwalitatief goed brood, met veel vezels, biologische groenten, geteeld zonder chemische bestrijdingsmiddelen en alle sauzen maken zij zelf. Overigens alle taarten ook, ja eigenlijk bijna alles.
 
Met die goede ingrediënten maken zij dagelijks heerlijke gerechten voor een eerlijke prijs! Bij Jetties kan je voor een tientje een goede maaltijd krijgen, waarvan je weet dat die vers is gemaakt en vol goede producten zit. Dat is het doel, zoveel mogelijk mensen te laten genieten van gezond en lekker eten!

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand