Jetties

"Kom lekker, biologisch eten bij Jetties!"

De eigenaren zijn beiden gek op lekker eten maar hebben niet altijd zin of tijd om elke dag te koken, en uit eten gaan in Nederland is niet altijd even gezond en lang niet overal betaalbaar. Daarom dachten zij, kunnen die zaken niet samen gaan: voor een goede prijs, lekker en toch ook gezond eten?

Uit dat idee is jetties ontstaan: een plek waar met liefde wordt gekookt, met verse, eerlijke en biologische producten. Want ja, als je gezond wilt eten, begint alles bij de ingrediënten. Dus ze gebruiken alleen goede ingrediënten, vlees van koeien die als het even kan buiten lopen en gevoed worden met 100% natuurlijke grassen, dus geen krachtvoer of andere chemische producten. Zij zijn van mening dat als de koeien goed en gezond opgroeien dat het vlees veel beter smaakt, gezonder is en beter voor iedereen. Kwalitatief goed brood, met veel vezels, biologische groenten, geteeld zonder chemische bestrijdingsmiddelen en alle sauzen maken zij zelf. Overigens alle taarten ook, ja eigenlijk bijna alles.
 
Met die goede ingrediënten maken zij dagelijks heerlijke gerechten voor een eerlijke prijs! Bij Jetties kan je voor een tientje een goede maaltijd krijgen, waarvan je weet dat die vers is gemaakt en vol goede producten zit. Dat is het doel, zoveel mogelijk mensen te laten genieten van gezond en lekker eten!

Bezoek  Jetties

Locatie en contact

Faciliteiten en voorzieningen

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand