Ibis Styles Haarlem City Hotel

Ibis Styles Haarlem City tussen stad & strand.
INFORMATIE
Ibis Styles Haarlem City tussen stad & strand.

Of je nu een zakenreis of een ontspannen weekend weg boekt; je zult genieten van een verfrissend verblijf in het moderne Ibis Styles Haarlem City Hotel.

Gelegen naast de ijsbaan waar je vanuit de lobby de sportievelingen voorbij ziet schaatsen!

De eigentijds ingerichte kamer biedt alle comfort dat je nodig hebt, zoals Wi-Fi, moderne badkamer en een flatscreen tv. Er is een ruime keuze bij het ontbijtbuffet, bereid met verse ingrediënten. Ontspan in de lounge of op het terras van een drankje uit de bar. Zodra het weer het toelaat, zit je op het terras heerlijk in de zon.

Het hotel beschikt over 32 parkeerplaatsen waar je tegen betaling van € 5,00 per 24 uur gebruik van kunt maken. Indien deze vol is, zijn er genoeg plekken op de openbare parkeerplaats achter de ijsbaan of aan de overkant van de straat.

Vanuit Ibis Styles Haarlem City Hotel is het leuk om op je gemak het historische centrum van Haarlem te verkennen of andere uitstapjes te maken. In de omgeving heb je de mogelijkheid de nodige spanning te ervaren op het circuit van Zandvoort of te ontspannen op het strand van Bloemendaal. Het is overigens ook mogelijk om een groene ‘ibisfiets’ te huren in het hotel.

Kortom, je zult zorgeloos genieten van een verblijf in Ibis Styles Haarlem City Hotel.

WANNEER

Raadpleeg de website van deze locatie voor de openingstijden.

Menu

Selecteer taal:

Nederlands

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand