Huis Barnaart

Jouw gasten kunnen ieder ogenblik arriveren aan de Nieuwe Gracht, één van de mooiste kanalen in het centrum van Haarlem.
INFORMATIE
Jouw gasten kunnen ieder ogenblik arriveren aan de Nieuwe Gracht, één van de mooiste kanalen in het centrum van Haarlem.

Eenmaal daar is het praktisch onmogelijk om Huis Barnaart te missen; de imposante, statige voorgevel trekt onmiddellijk ieders aandacht. Het prachtige herenhuis was ooit eigendom van de rijke koopman Willem Philip Barnaart. Hij liet het pand en de interieurs in 1804 ontwerpen door de Amsterdamse stadsarchitect Abraham van der Hart in de voor die tijd modieuze Empire-stijl, de stijl van Napoleon Bonaparte. Deze stijl en sfeer zijn behouden gebleven. Via de bordestrap komt jouw gezelschap binnen in de met marmer beklede hal van de bel-etage. Het is verwennerij voor de ogen; de gasten treffen een rijk gedecoreerd interieur aan. Na de hal zijn de ontvangstvertrekken te bereiken, allen met een eigen karakter en gericht op zowel kleine als grote gezelschappen. Het team van Huis Barnaart zorgt ervoor dat niemand iets tekort komt en jouw gasten aan het eind van de dag opgeladen en geïnspireerd huiswaarts kunnen keren.

De vertrekken

De inspirerende Marmerzaal is sfeervol ingericht en biedt plek aan 60 personen. Daardoor is deze ruimte bij uitstek geschikt voor presentaties, trainingen en seminars. Het evenement kan worden gecombineerd met een lunch of borrel voor 80 personen in de bel-etage, de Etrurische zaal is geschikt voor 40 personen en de Gouden Salon voor 30 personen. Tot 20 personen is het mogelijk om te dineren in de Dagelijkse eetkamer. Alle ruimtes zijn volledig voorzien van de benodigde moderne technieken.

Facts & Figures

Marmerzaal, Etrurische zaal, Dagelijkse eetkamer, Gouden Salon en de bel-etage

Aanwezigheid van audiovisueel apparatuur

Huis Barnaart is perfect te bereiken met de auto en het openbaar vervoer; het busstation en het treinstation bevinden zich op vijf minuten loopafstand.

Parkeren kan aan de gracht of in de parkeergarage Stationsplein, op een loopafstand van 5 minuten

Deze locatie is niet rolstoeltoegankelijk.

Bekijk Haarlem Tickets voor entreetickets van musea, attracties en culturele instellingen

WANNEER
Vrijdag
11:00 – 17:00 uur
Zaterdag
11:00 – 17:00 uur
Zondag
11:00 – 17:00 uur

Menu

Selecteer taal:

Nederlands

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand