Hotel Lion d’Or Haarlem

"Hotel Lion d’Or Haarlem is een comfortabel en stijlvol 4-sterrenhotel in het centrum van het sfeervolle en monumentale Haarlem. Dichtbij het trein- en busstation, een grote parkeergarage en een taxistandplaats."

Lokale historie, eigentijdse uitstraling en stadse allure. Hotel Lion d’Or is een begrip in Haarlem en ver daarbuiten. Al in 1839 weten reizigers het te vinden, supercentraal in het Middeleeuwse hart van de stad. Met Station Haarlem voor de deur zijn Amsterdam, Schiphol en Zandvoort snel bereikbaar en ook voor het ontdekken van de stad zelf is de locatie perfect. De beroemde Haarlemse Hofjes, trendy boetiekjes en gezellige kroegjes liggen allemaal op loopafstand.

Binnen de muren is het net zo goed toeven. Hotel Lion d’Or staat wel bekend als het oudste stadshotel van Haarlem, maar de tijd heeft er zeker niet stilgestaan. Of het nu gaat om een vergadering of een vakantie, een tussenstop of een langer verblijf – ons sfeervolle viersterrenhotel biedt alles wat de moderne reiziger zich kan wensen. Het authentieke karakter, de persoonlijke service en de internationale vibe maken het tot een typisch Haarlemse hotspot.

De geschiedenis van Hotel Lion d’Or begon in 1839 met een drankje. Of eigenlijk met wel meer dan één. Het hotel deed namelijk dienst als tapperij en die historie wordt nog dagelijks in ere gehouden. In de Café Lounge wordt de eigentijdse sfeer wederom gecombineerd met authentieke elementen. Altijd elegant, nooit outdated. In deze stijlvolle ruimte wordt ’s morgens het ontbijt geserveerd en daarna is de Café Lounge de hele dag geopend voor een goede kop koffie of iets sterkers. De kaart met fingerfood is de ideale aanvulling bij de borrel. Net als toen het bijna 200 jaar geleden begon – met een pot bier en wat te eten – maar dan helemaal van nu.

• Sfeervolle kamers met douche of bad

• Lounge voor koffie, thee of een drankje 

• Gratis WiFi

• Ideaal gelegen tegenover bus- en treinstation

• Doorlopend verrassende kunst exposities

• Check het Shop & Sleep arrangement.

Eigen parkeergelegenheid en fietsenstalling

Reserveer bij Hotel Lion d’Or Haarlem

Locatie en contact

Faciliteiten en voorzieningen

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand