Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hotel Carillon

Hotel Carillon is een populair hotel in Haarlem en ligt aan de Grote Markt aan de voet van de Sint Bavo in de aantrekkelijke binnenstad. Vele hoogtepunten op culinair en cultureel gebied liggen binnen loopafstand van het hotel.

Meer over Hotel Carillon

Steden als Amsterdam en Zandvoort zijn goed bereikbaar en vanaf het hotel met 15 tot 20 minuten te bereizen. Het hotel heeft een uitstekend restaurant waar je kan genieten van overheerlijke fusion bereide maaltijd en er is een gezellige bar. Hotel Carillon beschikt over een groot terras waar het tijdens de lange zomerdagen eindeloos genieten is.

Activiteiten

In de directe omgeving van Hotel Carillon Haarlem staan verschillende bijzondere gebouwen zoals de Sint Bavo Kerk. Bekende musea zijn het Frans Halsmuseum, en het oudste museum van Nederland, het Teyler Museum. Haarlem is verschillende keren verkozen tot beste winkelstad van Nederland. De bijzondere specialiteitenwinkels, delicatessezaken, curiosa- en antiekwinkels bevinden zich allemaal op loopafstand van het hotel in een prachtig historisch decor van grachtenpanden en pleintjes.

Zakelijke Reizigers

Voor zakelijke gasten bieden zij comfortabele kamers, een uitstekend restaurant met een gezellige bar en een mooi terras, maar is dankzij de gunstige ligging ook zeer goed te bereiken vanaf Schiphol Airport, het (zakelijke) centrum van Amsterdam en voor zakendistrict in en rond Haarlem.

Hotel Carillon heet je van harte welkom!

Een diner op sterrenniveau!

Haarlem is een gastronomische stad met veel restaurants die bekend staan om hun hoge kwaliteit en smaakvolle gerechten. Een van de hoogtepunten van de culinaire scene in Haarlem is dineren op sterrenniveau. 

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand