Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hightide Blokkarten

Blokarten is dé activiteit voor een lekker dagje uit.

Meer over Hightide Blokkarten

Blokarten, ook wel blowkarten of strandzeilen, is en blijft dé absolute aanrader voor ieder die van snelheid, actie en de buitenlucht houdt. Deze toegankelijke sport biedt een sportieve uitdaging voor een perfect dagje uit in IJmuiden aan zee.

Het blokarten vindt plaatst op het mooiste en breedste activiteitenstrand van Nederland. Op dit enorme speelveld hebben wij alle ruimte om rond te scheuren in de blokarts. Er is voldoende ruimte om ruime afstanden te houden van overige blokarters en strandgebruikers. Het is de ideale activiteit om samen, maar op afstand met elkaar te ondernemen.

Wij gebruiken professionele blokarts, ook wel een zeilwagen genoemd, en hebben ervaren instructeurs die je alles kunnen vertellen en leren over deze toffe sport. Je zal verbaast staan hoe snel je dit onder de knie hebt en zelfstandig over het grootste activiteitenstrand van Nederland kan scheuren in je blokart.

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand