Search
Close this search box.

Hi-Fi Klubben Haarlem

Bij HiFi Klubben draait alles om geluid en beeld – geen koelkasten, stofzuigers, wasmachines en staafmixers. Maar voor de mooiste beleving van muziek en films ben je wèl aan het juiste adres!

Meer over Hi-Fi Klubben Haarlem

Een HiFi installatie is, net als bijvoorbeeld een huis, een uitgave waar jij en je gezin vele jaren lang van wilt genieten. Net zo min als dat je een nieuwe auto koopt bij de dichtstbijzijnde supermarkt, is het niet verstandig Russische roulette te spelen bij de aankoop van een geluidsinstallatie.

Met meer dan 100 echte (fysieke) winkels in Denemarken, Duitsland, Noorwegen, Zweden en Nederland, alsmede 5 online winkels, is HiFi Klubben in Europa verreweg de grootste gespecialiseerde keten voor hoogwaardige HiFi. In het zeer uitgebreide assortiment testwinnende stereo- en home-theater apparatuur vind je altijd een uitstekende oplossing voor een redelijke prijs. Het enige wat je niet kunt vinden zijn slechte, goedkope producten. Het is zonde hieraan geld uit te geven, ze hebben er voor gekozen dit deel van de markt over te laten aan winkels die het aandurven je deze inferieure producten in de maag te splitsen.

Als specialist weten ze dat smaak en wensen heel persoonlijk zijn, daarom willen ze zich niet beperken tot het schuiven van dozen over de toonbank. Ze hebben het assortiment met grote zorg samengesteld zodat iedereen kan vinden wat hij zoekt, van rock tot klassiek, van grote vloerluidsprekers tot elegante design oplossingen, variërend van budget-klasse apparatuur tot compromisloze high-end systemen. De enthousiaste HiFi Klubben medewerkers hechten er veel waarde aan om voor jou de juiste oplossing te vinden – niet noodzakelijkerwijs de duurste.

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand