Het Stadsparadijs

Een plek waar ontmoetingen werken.
INFORMATIE
Een plek waar ontmoetingen werken.

Midden in het bruisende centrum van Haarlem, aan de Begijnhof 10, is een voormalige Baptistenkerk omgebouwd tot een bijzondere cultuurzaal en businesslocatie, genaamd Het Stadsparadijs.

Deze sfeervolle kerk is een verrassend alternatief voor traditionele zalen en is geschikt voor alle soorten evenementen, zoals concerten, theater- en dansvoorstellingen, modeshows, congressen, lezingen, productpresentaties, bedrijfs- en verjaardagsfeesten en herdenkingen.

De Begijnzaal van 200 m2 is ook de perfecte ruimte voor kleinschalige bijeenkomsten, zoals vergaderingen, trainingen en workshops. De ruimtelijke zaal heeft gezellige zithoeken, een houten podium en fraaie bogen, die zorgen voor een intiem, huiselijk gevoel. Daarnaast kan de ruimte worden gehuurd voor exposities, film- en fotoshoots.

De Kapelkamer bevindt zich boven De Begijnzaal en is toegankelijk via een eigen/aparte ingang. Het is een rustige en lichte ruimte met uitzicht op de Sint Bavokerk. De Kapelkamer is geschikt als vergaderkamer, coachruimte, behandelkamer en breakout room.

Het Stadsparadijs is dé expert in het verzorgen en faciliteren van sfeervolle, inspirerende evenementen. Ben je benieuwd wat ze voor jou kunnen betekenen? Of wil je graag Het Stadsparadijs komen bekijken? Neem dan vrijblijvend contact op.

WANNEER

Raadpleeg de website van deze locatie voor de openingstijden.

Menu

Selecteer taal:

Nederlands

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand