Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hello I’m Local

Hello I’m Local, I’m the most local boutique hostel in the world.

Meer over Hello I’m Local

Mensen noemen mij anders, dat is wat mij, mij maakt. Ik ben een lokaal boutique hostel, ergens tussen een laid-back hostel en een 5-sterren hotel in. Ik heb unieke kamers voor 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8 en 14 personen. Mijn kamers hebben een eigen douche en sommige kamers delen een toilet. Mijn kamers zijn klein maar charmant.

In elke hoek van mijn hostel en café heb ik lokale elementen aangebracht. Al mijn kamers zijn verschillend, net als mijn team. Alle kamers hebben een eigen douche, sommige kamers delen een toilet. Noem me ouderwets, want ik heb tv’s, minibars en wifi in mijn kamers achterwege gelaten.

Ik ben gevestigd in het centrum van Haarlem, aan de rustige kant van de rivier het Spaarne. Ik ben gehuisvest in 7 panden, waarvan sommige monumentaal zijn.

Verken de smalle straatjes van Haarlem te voet of neem de fiets door het nationale park naar het strand

Een diner op sterrenniveau!

Haarlem is een gastronomische stad met veel restaurants die bekend staan om hun hoge kwaliteit en smaakvolle gerechten. Een van de hoogtepunten van de culinaire scene in Haarlem is dineren op sterrenniveau. 

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand