Search
Close this search box.

HC spaarndam

HC Spaarndam is opgericht in 2009 door een groep enthousiaste ouders. Aanvankelijk speelden we vooral zaalhockey met een aantal trimmers. In 2013 deed HC Spaarndam voor het eerst mee in de KNHB hockeycompetitie. Er was nog geen veld, maar we konden trainen bij Korfbalvereniging Aurora in Haarlem en speelden onze thuiswedstrijden ‘uit’. Sinds september 2014 spelen we op ons eigen veld.

Meer over HC spaarndam

Wij zijn een mooie en gezellige hockeyvereniging. Sportiviteit, gezelligheid, prestatie en betrokkenheid gaan bij HC Spaarndam hand in hand. Een familieclub met ambitie.

We zijn jong en groeiend. Er wordt continue gewerkt aan verdere ontwikkeling van onze club. Sinds september 2019 hebben we een oefenveldje, we werken met goede trainingsprogramma’s en investeren in (het opleiden van) onze trainers. Zo werken we met ambitie aan ons hockeyniveau.

Een lidmaatschap bij HC Spaarndam is meer dan hockeyen alleen! Naast het trainen en spelen van wedstrijden organiseren we tal van activiteiten, zoals een familie- en vriendentoernooi, Oktoberfest voor de Trimmers, het oliebollentoernooi en tal van activiteiten gedurende het hele jaar voor de jeugd. Zo combineren wij de hockeysport met gezelligheid.

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand