Zoek
Sluit dit zoekvak.

HC Haarlem

Welkom bij HC Haarlem! Bij HC Haarlem staat passie voor hockey centraal. Wij zijn een levendige en ambitieuze hockeyclub waar plezier, sportiviteit en ontwikkeling hand in hand gaan. Of je nu een ervaren speler bent of nieuw bent in de sport, bij HC Haarlem vind je een warme en inclusieve community die je ondersteunt in je hockeyreis.

Meer over HC Haarlem

Onze club biedt uitstekende faciliteiten, waaronder moderne kunstgrasvelden en een gezellig clubhuis waar leden samenkomen en de sportieve successen vieren. Met een breed scala aan teams, van jeugd tot senioren, zowel voor mannen als vrouwen, bieden we hockeymogelijkheden voor spelers van alle niveaus. Onze ervaren en enthousiaste trainers staan klaar om je te begeleiden en je vaardigheden te verbeteren, of je nu wilt deelnemen aan competitiewedstrijden of gewoon recreatief wilt spelen.

Naast hockey hechten we ook waarde aan sociale betrokkenheid en organiseren we regelmatig leuke activiteiten en evenementen voor onze leden. Van clubtoernooien en themafeesten tot gezellige borrels, er is altijd wel iets te beleven bij HC Haarlem.

Dus, als je op zoek bent naar een club waar je je thuis kunt voelen, nieuwe vriendschappen kunt sluiten en je passie voor hockey kunt beleven, sluit je dan aan bij HC Haarlem. Ontdek de kracht van teamwork, verbeter je spel en geniet van de geweldige sfeer die onze club te bieden heeft.

We verwelkomen je graag bij HC Haarlem

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand