Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hartje Haarlem

De liefde voor Haarlem, dat is wat we je bij Hartje Haarlem willen meegeven. Daarnaast zegt de naam nog iets; haar locatie. We zitten in het gezellige centrum van Haarlem.

Meer over Hartje Haarlem

Wil je op een duurzame en toffe manier de stad en haar omgeving verkennen? En de liefde voor Haarlem ervaren?

Hartje Haarlem verhuurt voor op het land E-Choppers en E-Fatbikes, en voor op het water SUP boards.

Wanneer je de stad en haar omgeving op de E-Chopper of de E-Fatbike wilt verkennen, kunnen we je voorzien van toffe routes, waarmee je langs allerlei leuke highlights van Haarlem en haar omgeving komt. We bieden ook leuke arrangementen aan, zoals E-Chopper rijden en daarna een hapje eten bij één van onze favoriete restaurants.

E-CHOPPER

Een E-Chopper is een stoer vervoermiddel voor 1 persoon dat met geen ander te vergelijken is. Omdat de E-Chopper elektrisch is, is het voertuig milieuvriendelijk, stil en erg leuk (uniek!) om op te rijden. Daardoor kun je onderweg goed met elkaar praten en genieten van de omgeving.

E-FATBIKE

De E-Fatbike is een elektrisch aangedreven fiets met, de naam zegt het al, dikke banden. De dikke banden en het grove frame geven de fiets een stoer en hip uiterlijk. Ideaal aan de E-Fatbikes is dat je geen rijbewijs nodig hebt.

SUP

SUP staat voor Stand Up Paddling, oftewel jezelf staand op een board voortbewegen met een peddel. Op een SUP board kan je Haarlem op een leuke manier vanaf het water ontdekken. De mate van intensiviteit kun je zelf bepalen; bij actief peddelen is het een goede work-out. Als je het iets rustiger aan wilt doen, kun je ontspannen rond peddelen en genieten van je omgeving.

CITY SHOP

Een andere manier om de liefde voor Haarlem mee te geven, zijn de leuke producten en souvenirs die we verkopen in onze ‘City Shop’. Alle producten die we hier verkopen zijn gemaakt door Haarlemmers, of hebben iets te maken met Haarlem.

Zo hebben we bijvoorbeeld ontzettend toffe (Haarlem) kaarten gemaakt door Pink Street Art, maar ook de gerecyclede tassen van NoMorePlastic.

Klaar voor?

Je kunt ons vinden op de Turfmarkt 30. Kom je met OV of auto? Per OV zijn we bereikbaar met de trein, Haarlem Centraal of Haarlem Spaarnwoude. Met de bus, of vanaf het treinstation neem je lijn 2, 3 en 73, en je stapt letterlijk voor de deur uit. Wanneer je met de auto komt, kun je parkeren in parkeergarage De Kamp. Dit ligt om de hoek.

Check alle mogelijkheden op onze website (www.hartjehaarlem.nl). Reserveren kan via de website of via de telefoon/Whatsapp: +31620792995

Tot gauw!

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand