Hart Haarlem

Laat je passie en talent tot bloei komen bij Hart! Hun monumentale pand biedt fijne cursus- en vergaderruimtes. Daarnaast kun je bij hun terecht voor een grote diversiteit aan cursussen voor jong en oud.
INFORMATIE
Laat je passie en talent tot bloei komen bij Hart! Hun monumentale pand biedt fijne cursus- en vergaderruimtes. Daarnaast kun je bij hun terecht voor een grote diversiteit aan cursussen voor jong en oud.

Bij Hart vind je inspiratie en creativiteit. Hart biedt je zuurstof voor de geest: persoonlijke ontwikkeling in een stimulerende en enthousiasmerende omgeving. Je vindt Hart op de Kleine Houtweg 18, in het Doopsgezind Weeshuis dat rond 1870 ontworpen is door architect A. van der Linden. 

Cursusdisciplines:

Talen//Dutch language//Beeldende Kunst//Dans en Theater//Fotografie en Media//Kunstgeschiedenis en Filosofie//Literatuur en Schrijven//Muziek en Zang//Persoonlijke groei en Ontwikkeling

Cultuur in School

Hart Cultuur in School brengt leerlingen in het onderwijs in aanraking met de rijkdom van kunst en cultuur. Op scholen in Zuid-Kennemerland verzorgen zij programma’s zoals CultuurMenu, MuziekLab en Hit en zij adviseren en bemiddellen bij cultuurprogramma’s voor het PO en VO.

Huur je ruimte bij Hart

Op zoek naar een leslokaal, grote presentatiezaal, authentieke stijlkamer of intieme overlegplek? Hun monumentale pand in de binnenstad van Haarlem biedt fijne cursus- en vergaderruimtes volop mogelijkheden en alle benodigde faciliteiten. 

Live muziek (Hart Café | Kleine Houtweg 18 (Haarlem) | 21.00 – 23.00 uur)

Voor goede live muziek en openbare jamsessies kun je om de week op donderdagavond terecht in het sfeervolle Hart Café. Vanaf 21.00 uur barst het los en kunnen liefhebbers van jazz, blues en pop hun hart ophalen onder het genot van een drankje. Hun huisbands Green Sparkle en Trio JÖP nemen je om beurten mee op muzikaal avontuur. Na een kort, inspirerend concert nodigen zij muzikanten van elk niveau van harte uit om mee te spelen en ervaring op te doen. De toegang is gratis!   

Bereikbaarheid

Denk aan het milieu en kom op de fiets of met het openbaar vervoer. Hart heeft ruim voldoende fietsenrekken en er zijn diverse bushaltes op loopafstand.
Vanaf Haarlem Station kun je verschillende bussen nemen:
Bus 2 richting Spaarnwoude Station, halte: Turfmarkt
Bus 3 richting Schalkwijk, halte: Frans Hals Museum
Bus 73 richting Schalkwijk, halte: Turfmarkt
Bus 340 richting Uithoorn, halte: Tempelierstraat

Indien je toch met de auto gaat, kun je het beste gebruik maken van Parkeergarage Houtplein. Deze is op een paar minuten loopafstand.

WANNEER
Maandag
10:00 – 23:00 uur
Dinsdag
10:00 – 23:00 uur
Woensdag
10:00 – 23:00 uur
Donderdag
10:00 – 23:00 uur
Vrijdag
10:00 – 23:00 uur
Zaterdag
10:00 – 13:00 uur

Menu

Selecteer taal:

Nederlands

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand