Zoek
Sluit dit zoekvak.

Haarlemse Reddingsbrigade

De Haarlemse Reddingsbrigade zorgt sinds 1913 al voor de veiligheid op en rondom het water in Haarlem. Daarnaast geven zij zwemlessen, verzorgen ze EHBO/reanimatie en beveiliging tijdens evenementen in en rondom onze mooie Spaarne stad.

Meer over Haarlemse Reddingsbrigade

De Haarlemse Reddingsbrigade is tot de dag van vandaag een vereniging met ca. 220 leden. In het zomerseizoen geven zij ook voorlichting over het gevaar van water en wat je kunt doen om jezelf en anderen te helpen in geval van nood.

Ook heeft de Haarlemse Reddingbrigade een rampenploeg en een boot uit de tinn-silvervloot, die in geval van calamiteiten in heel Nederland kan worden ingezet.

Op dit moment heeft de Haarlemse Reddingbrigade geen fysieke locatie. Hier wordt wel hard aan gewerkt. De correspondentie verloopt via het secretariaat van de Haarlemse Reddingsbrigade (zie bovenstaande adres en email)

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand