Zoek
Sluit dit zoekvak.

Haaratelier Marjon!

Oprechte interesse en liefde voor mooi haar.

Meer over Haaratelier Marjon!

Oprechte interesse in wie jij bent en liefde voor mooi haar zijn haar passie. Vanaf het moment dat je binnenstapt totdat je de salon weer verlaat is alle aandacht volledig op jou gericht.

Het begint met een luisterend oor, interesse in jouw levensstijl en de juiste vragen over jouw wensen. Om een advies te kunnen geven dat niet alleen is gebaseerd op hoe je haar valt en uiterlijke kenmerken zoals gezichtsvorm en huidtype, maar dat past bij jouw uitstraling en persoonlijkheid. Om samen tot de juiste keuze te komen over de stijl en kleur die het mooiste uit jezelf halen. Wanneer je er goed uitziet, gaat de wereld voor je open!

Het creëren van mooi haar is haar kunst. Het Haaratelier Marjon! is dé plek waar gedachten en ideeën tot kunst en schoonheid samensmelten. 

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand