Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gerard Smit Hobbywinkel

Al bijna 100 jaar dé teken-, kunstschilder-, hobby- en knutselwinkel van Haarlem.

Meer over Gerard Smit Hobbywinkel

Een ruime winkel gespecialiseerd in teken-, schilder en handenarbeidmaterialen. Bekend zijn zij om de vele papiersoorten, prachtige potloden en het rijke assortiment aan merken kunstschilderverf. Tevens verkopen zij veel artikelen die onmisbaar zijn bij het creatief bezig zijn. En of het nu om een trendy hobby gaat, of om de benodigdheden voor ouderwetse handenarbeid, ze hebben het allemaal!

In het team hebben de medewerkers ieder hun eigen specialisatie. Er is dus altijd iemand die je met veel plezier, deskundig advies kan geven. Hedendaags blijft het als ‘stenen winkel’ zonder webshop een uitdaging om erbij te blijven horen, maar voor eigenares Mieke is dat juist de sport ‘Behoudend, maar tegelijkertijd groeien en vernieuwen.’
Met veel trouwe klanten zijn ze niet alleen in Haarlem een begrip, maar in heel Nederland en zelfs daarbuiten!

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand