Zoek
Sluit dit zoekvak.

geel wit 20

Ontdek de rijke geschiedenis en levendige gemeenschap van Geel Wit, de voetbalclub die al sinds 1920 een begrip is in Haarlem. Met een sterke verbinding met de Kathedrale Basiliek St. Bavo en een diverse sportieve achtergrond, biedt Geel Wit een unieke voetbalervaring voor jong en oud. Van jeugdteams tot seniorenteams, bij Geel Wit vind je een plek waar passie voor voetbal samensmelt met gezelligheid en vriendschap. Bezoek onze website en ontdek hoe je deel kunt uitmaken van deze bijzondere voetbalgemeenschap.

Meer over geel wit 20

Ontdek de rijke geschiedenis van Geel Wit – een voetbalclub die al sinds 1920 bestaat en geworteld is in de prachtige omgeving van de Kathedrale Basiliek St. Bavo. In het verleden stonden ze bekend als “de Pauselijken” vanwege hun verbondenheid met de Rooms Katholieke kleuren. Maar Geel Wit is meer dan alleen voetbal. Deze dynamische club heeft door de jaren heen ook handbal, honkbal, tafeltennis en volleybal aangeboden.

Hoewel de club oorspronkelijk speelde op een veld nabij de Bavo, werd in 1948 de Van Oosten de Bruynstraat hun thuisbasis. Geel Wit heeft een indrukwekkend parcours afgelegd, met promoties naar de 1e klasse en kampioenschappen in de 4e, 3e en 2e klasse. Na een periode van groei in de jaren ’30 en hoogtepunten in de jaren ’80 en ’90, kende de club een terugloop in ledenaantallen. Echter, de afgelopen jaren is er weer een groeiende belangstelling, vooral van jonge gezinnen in de Leidse- en Leidsevaartbuurt.

Vandaag de dag heeft Geel Wit een bloeiende jeugdafdeling met meer dan 40 jeugdteams en ruim 500 jeugdleden, samen met 6 seniorenteams. De club biedt een geweldige omgeving waar jonge spelers hun voetbaltalent kunnen ontwikkelen en nieuwe vriendschappen kunnen sluiten. Ook voor senioren zijn er volop mogelijkheden om actief te blijven en hun passie voor voetbal voort te zetten.

Bezoek onze website voor meer informatie over lidmaatschap, activiteiten en evenementen. Kom en ontdek de unieke sfeer van Geel Wit, waar traditie en sportieve prestaties samenkomen. Of je nu wilt genieten van het spel of je talenten wilt laten zien, Geel Wit heet je van harte welkom om deel uit te maken van onze voetbalgemeenschap. Klik hier om naar onze website te gaan en leer meer over Geel Wit – een club met een rijke historie en een veelbelovende toekomst.

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand