Search
Close this search box.

Galerie Nieuw Schoten

Galerie Nieuw Schoten bestaat sinds 1999 en is een plek waar ruime aandacht wordt gegeven aan de ‘Haarlemse School; Henri Boot & Kees Verwey, leerlingen en tijdgenoten’.

Meer over Galerie Nieuw Schoten

Verder bestaat hun aanbod voornamelijk uit Nederlandse en Belgische kunst uit de periode 1880-1960. ​​

Hun clientèle bestaat uit particulieren, overheden, bedrijven en musea. Daarnaast kun je bij hun terecht met al je vragen op het gebied van aankoop en verkoop, verzekeringen, nalatenschappen, taxaties en restauratie.  

Voor de komende tijd staan de volgende exposities op het programma: ‘Kunst tot duizend euro’, ‘Herman van Staalduinen; een terugblik’, ‘Topstukken uit de Bergense School – particulier verzameld’, ‘Je kunt het pas herkennen als je weet waar het is’,  ‘Werk op papier uit de periode 1950 – 1980′, Kunst en het Jodendom’ en ‘Anton Buytendijk; een keuze uit het atelier’.  ​

De galerie biedt een betalingsregeling. 

​Je bent van harte welkom tijdens exposities op zaterdag en zondag tussen 13.00 uur en 17.00 uur en natuurlijk op afspraak.  

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand