Galerie Année

"Dé galerie voor liefhebbers en verzamelaars van hedendaagse moderne kunst."

Galerie Année biedt al meer dan 25 jaar contemporaine kunst; schilderijen, beelden, glas, fotografie en sieraden. Van eigentijds plein-air impressionisme tot beelden van gegoten glas. Altijd kwalitatief hoogwaardige kunst met een aantoonbaar eigen beeldtaal van kunstenaars van binnen en buiten Nederland. Middenin het hart van Haarlem kunnen deze kunstenaars over een langere periode gevolgd worden, aangezien de galerie ze met regelmaat laat terugkeren in haar exposities en bijna altijd werken in stock heeft.

De exposities bestaan uit combinaties van twee en driedimensionaal werk die een bepaalde sfeer in elkaar versterken, er zijn zo’n acht exposities per jaar. Deze worden met grote zorg ingericht in de lichte tentoonstellingsruimte die de volle aandacht laat aan de kunst.

Gastvrouw/eigenaar Annelies Année en haar man Peter Binkhorst maken, als ervaren galeristen dat de bezoeker zich welkom voelt en geven alle ruimte om de expositie te verkennen. Zij bieden informatie over kunst en kunstenaar en de mogelijkheid om uitgebreid advies in te winnen over een aankoop.

Bezoek  Galerie Année

Locatie en contact

Faciliteiten en voorzieningen

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand