Search
Close this search box.

FanWork Musicals

FanWork Musicals: de allerleukste jeugdtheaterschool van Nederland

Meer over FanWork Musicals

FanWork Musicals: de allerleukste jeugdtheaterschool van Nederland

Wij geloven dat ieder kind zich kan ontwikkelen tot een zelfverzekerd persoon. Daarom geven we iedere leerling de persoonlijke aandacht die hij of zij nodig heeft. Zo moedigen we de kinderen aan om hun talenten en sterke eigenschappen te leren kennen én deze te ontwikkelen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat kinderen zichzelf, maar ook anderen, accepteren en waarderen. Bij ons mag je laten zien wie je bent! En waar kan dat beter dan op de plek waar je leert zingen, dansen en acteren? 

Naast dat wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden, leren wij onze leerlingen de basis van het musicalvak. Door deze combinatie laten we alle kinderen stralen, vanbinnen en vanbuiten. 

Komt jouw kind ook een gratis proefles doen? Kijk voor meer informatie op onze website. www.fanworkmusicals.nl/proefles’

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand