Erawan Thai Restaurant

Al 20 jaar authentiek Thais eten in een romantische sfeer.
INFORMATIE
Al 20 jaar authentiek Thais eten in een romantische sfeer.

Erawan
De naam ‘Erawan’ verwijst naar de 4-hoofdige Boeddha, Phra Phrom (brenger van goed nieuws). In het Hindoeïsme staat deze godheid voor een schepper van cultuur. En cultuur, écht Thaise, vindt u hier dan ook!

Wij gebruiken geen Ve-Tsin.
Ve-Tsin (Mononatriumglutamaat ook wel MSG of E621) is een smaakversterker welke in sommige restaurants wordt gebruikt. Door gebruik hiervan hoeven er minder echte (dure) kruiden gebruikt te worden. Het veroorzaakt echter bij veel mensen kortademigheid, duizeligheid en een beklemmend gevoel op de borst. Om die reden
wordt  Ve-Tsin in Erawan niet gebruikt.

Authentieke smaak
Onze gerechten zijn zo min mogelijk aangepast aan de Europese smaak waarbij geen kunstmatige smaakstoffen worden gebruikt. Om de authentieke smaak te waarborgen gebruiken we in Erawan dan ook alleen die kruiden en groenten die er in horen. Deze worden wekelijks uit Thailand geimporteerd en beoordeeld op versheid en kwaliteit. Vervolgens worden ze door onze Thaise koksbereid tot de overheerlijke menu’s waar Thailand bekend om is.

Omdat elk gerecht afzonderlijk vers wordt gemaakt, kan het gebeuren dat sommige gerechten iets langer op zich laten wachten. Heeft u haast? Vertel het ons en wij zullen u graag adviseren!

WANNEER

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand