Elout’s kamer

"Eventlocatie Elout's kamer: lunch, diner, high-tea, trouwen, vergaderen,…etc. in een bijzondere 18e eeuwse Stijlkamer in hartje Haarlem."

Voor je (zakelijke) lunch, hightea, borrel, (familie-)diner, (besloten)vergadering en dergelijke kan je nu terecht in een geheel gerenoveerde 18e eeuwse stijlkamer aan de voet van de Bavo in het centrum van Haarlem. De kamer is voorzien van een zeer fraai geornamenteerd stucplafond, wandbetimmeringen en onderscheidt zich door authentieke kleurstellingen met diverse decoratieve accenten. 

In Elout’s Kamer (vernoemd naar de ijzerkramer Jacob Cornelis Elout uit 1740-1790) zit je zeer intiem en ben je van alle gemakken voorzien. De kamer is goed te bereiken te voet, per fiets (eigen stalling) of per auto (parkeergarages op luttele minuten) en ligt midden in het rijke winkel- en horecagebied van Haarlem. Deze prachtige, oude stijlkamer biedt ruimte aan 2 tot 12 personen en is tevens voorzien van eigen ingang met voorportaal, mini-museum, keuken en toilet.

Op jouw verzoek geven zij bovendien graag een korte presentatie over het ontstaan van de kamer. In de zomer is het tevens mogelijk om met uw gezelschap (optioneel) gebruik te maken van vervoer te water, teneinde de brouwersstad Haarlem van een geheel andere kant te aanschouwen. 

Faciliteiten o.a.

– LCD-scherm (46-inch)

– Sfeerhaard

– Dimbare kroonluchter en verlicht geornamenteerd plafond

– Antiek meubilair

– Koelkast

– Elektrische kookplaat

– Senseo-koffieapparaat

– Waterkoker

– 12-delig verzilverd bestek

– Wedgwood koffie- en theeservies

– Divers glaswerk en borden

– Internet

Bezoek  Elout’s kamer

Locatie en contact

Faciliteiten en voorzieningen

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand