Doppio Espresso Haarlem

"Bij onze lunchroom binnen treft u een sfeervolle en ruime entourage, waar u kunt genieten van ons heerlijke assortiment."

We schenken niet alleen een ruim assortiment koffie en thee van onze huismelange welke op ambachtelijke wijze in Italië wordt gebrand, maar u kunt bij ons ook genieten van een lekker glas Italiaanse wijn of bier. Ook op ons terras is het aangenaam vertoeven. Uiteraard hebben wij ook heerlijk gebak, een vers ontbijt en uitgebreide lunch met lekkere broodjes, yoghurt, salades, borrelhapjes, sapjes en smoothies. Bij onze gerechten maken wij gebruik van smaakvolle, verse, Italiaanse producten.

In de zomermaanden kunt u bij ons ook genieten van een heerlijk Italiaans ijsje, een ijscoupe of een verse milkshake of een lekkere cocktail in het zonnetje.

Wij bieden de ideale plek om te ontspannen, genieten, ontmoeten, werken en vergaderen (gratis WiFi). Wat de reden van je bezoek ook is, wij verwennen je graag met al onze heerlijke verse producten. Ook vegan en glutenvrij zijn onder andere onderdeel van ons assortiment.

De beste zijn in kwaliteit, service en beleving, dat is waar wij voor staan. Zo hopen we onze gasten de beste ervaring te laten beleven.

Bezoek  Doppio Espresso Haarlem

Locatie en contact

Faciliteiten en voorzieningen

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand