Doopsgezinde Kerk

"In het centrum van Haarlem vind je de historische locatie Doopsgezinde Kerk. Het is misschien even zoeken, maar als je er eenmaal bent, kun je er niet meer omheen."

Gebouwd in 1683, in de typisch Hollands classicistische stijl, is dit ruim drie eeuwen later nog steeds een bescheiden en tegelijkertijd indrukwekkend mooie plek. Het maakt de Doopsgezinde Kerk tot een unieke locatie voor een vergadering, conferentie of lunch in zakelijk gezelschap.

Eenmaal binnen begrijp je waarom. Sfeervol, intiem en toch groots; zo laat de Doopsgezinde Kerk zich misschien nog wel het beste omschrijven. Het balkon, de indrukwekkende lamp in het midden van de zaal en de smaakvolle klassiek-moderne inrichting dragen hier zeker aan bij. Bovendien staat de kerk bekend om haar goede akoestiek. Omgevingsgeluid hoor je bijna niet! Wel zo prettig tijdens dat belangrijke congres of symposium. Naast de hoofdzaal zijn er ook nog diverse stijlkamers en een ruime bibliotheek af te huren. Zo wordt vergaderen of een lezing bijwonen wel heel bijzonder.

 

Bezoek  Doopsgezinde Kerk

Locatie en contact

Faciliteiten en voorzieningen

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand