Diga *

"Diga, a new pasta experience"

Benvenuto:

Dineren bij Restaurant & Bar Diga is een ware belevenis. Ervaar de luxe van verfijnde Italiaanse gerechten, waar wij maar al te graag een heerlijk glas bij schenken. Bij Diga kunt u ongekend genieten van al het moois wat Italië te bieden heeft.

 In onze open keuken wordt door de chef alleen genoegen genomen met de mooiste producten die worden geserveerd met verse kruiden uit eigen tuin.

​Achter de bar duiken wij in de wereld van (alcoholvrije) cocktails die als een lust voor zowel het oog als de mond voor u worden bereid. Waan u in een prachtig interieur met een ontspannen sfeer.

Saluti:

Proost op iedere gelegenheid met een verrukkelijk glas uit onze indrukwekkende wijncollectie. Diga is allure in de breedste zin van het woord waar zintuigen worden geprikkeld en herinneringen gemaakt.

​De chefs – onder leiding van executive chef Guido van Rooij – serveren voor u een voortreffelijk menu. Voor de liefhebbers heeft onze sommelier een wijnpairing geselecteerd met wijnen over de hele wereld. ​

Lunchen:

Een lunch bij Diga is er een voor in de boeken. Neem plaats in de fijne ambiance die wij Diga noemen voor een onvergetelijke lunch met uw gezelschap. Of u nu komt voor een zakenlunch, korte of uitgebreide lunch, aan genot mag het niet ontbreken.

Laat u verrassen door heerlijke Italiaanse gerechten die met passie in onze open keuken worden bereid. Naast de à la carte gerechten hebben wij voor de lunch ook een chef`s menu beschikbaar met seizoen producten en winepairing.

Chef`s Menu:

Echter, verrassen wij u ook graag met ons fameuze chef’s menu. Diga is eigenaardig, maar ook eigentijds en groots in de aandacht voor het kleinste detail. Verwenning is ongekend in ons moderne doch warme interieur. Uit eten wordt bij Diga tot kunst verheven, en dat proef je! Wanneer schuift u aan?

Bezoek  Diga *

Locatie en contact

Faciliteiten en voorzieningen

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand