Search
Close this search box.

Diga *

Diga, a new pasta experience

Meer over Diga *

Benvenuto:

Dineren bij Restaurant & Bar Diga is een ware belevenis. Ervaar de luxe van verfijnde Italiaanse gerechten, waar wij maar al te graag een heerlijk glas bij schenken. Bij Diga kunt u ongekend genieten van al het moois wat Italië te bieden heeft.

 In onze open keuken wordt door de chef alleen genoegen genomen met de mooiste producten die worden geserveerd met verse kruiden uit eigen tuin.

​Achter de bar duiken wij in de wereld van (alcoholvrije) cocktails die als een lust voor zowel het oog als de mond voor u worden bereid. Waan u in een prachtig interieur met een ontspannen sfeer.

Saluti:

Proost op iedere gelegenheid met een verrukkelijk glas uit onze indrukwekkende wijncollectie. Diga is allure in de breedste zin van het woord waar zintuigen worden geprikkeld en herinneringen gemaakt.

​De chefs – onder leiding van executive chef Guido van Rooij – serveren voor u een voortreffelijk menu. Voor de liefhebbers heeft onze sommelier een wijnpairing geselecteerd met wijnen over de hele wereld. ​

Lunchen:

Een lunch bij Diga is er een voor in de boeken. Neem plaats in de fijne ambiance die wij Diga noemen voor een onvergetelijke lunch met uw gezelschap. Of u nu komt voor een zakenlunch, korte of uitgebreide lunch, aan genot mag het niet ontbreken.

Laat u verrassen door heerlijke Italiaanse gerechten die met passie in onze open keuken worden bereid. Naast de à la carte gerechten hebben wij voor de lunch ook een chef`s menu beschikbaar met seizoen producten en winepairing.

Chef`s Menu:

Echter, verrassen wij u ook graag met ons fameuze chef’s menu. Diga is eigenaardig, maar ook eigentijds en groots in de aandacht voor het kleinste detail. Verwenning is ongekend in ons moderne doch warme interieur. Uit eten wordt bij Diga tot kunst verheven, en dat proef je! Wanneer schuift u aan?

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand