De Zoete Inval

"Al jarenlang is De Zoete Inval een ideale locatie voor een heerlijke lunch of diner, maar ook voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten, zakelijke bijeenkomsten, hotelovernachtingen, bowlen en outdoor activiteiten."

Restaurant

In ons moderne restaurant kunt u heerlijk dineren met 2 personen, maar ook met een gezelschap tot 25 personen. Onze menukaart is zeer gevarieerd en regelmatig worden de gerechten op deze kaart aangepast.

Grillrestaurant

Voor een gezellige fondue, plaatgrill of Bolle Jaap. U bereidt hierbij uw vlees en toebehoren zelf aan tafel onder het genot van een drankje met uw partner, vrienden, familie of collega’s. 

Bowling

In onze bowling kunnen jong en oud zich vermaken op onze bowlingbanen. Er zijn een sfeervol restaurant en bar aanwezig waar u uitstekend terecht kunt voor een hapje en een drankje. Tevens kunnen wij u diverse arrangementen aanbieden in combinatie met bowlen.

Bruiloften

De Zoete Inval is een perfecte locatie voor een compleet verzorgde bruiloft. Onze locatie heeft verschillende zalen met ieder haar eigen uitstraling. Een feestelijke ambiance tezamen met gastvrije bediening, een goed glas en heerlijke hapjes zullen zorgen voor een onvergetelijke dag.

Zakelijke bijeenkomsten

Voor zakelijke bijeenkomsten kunt u bij ons ook prima terecht. Wij bieden u alle mogelijkheden om uw vergadering, conferentie of training tot een succes te maken.

Hotel

Bij De Zoete Inval kunt u heerlijk blijven overnachten in ons 4**** hotel. Ons hotel bestaat uit 53 moderne en comfortabele hotelkamers en 4 bruidssuites. De gehele accommodatie is voorzien van draadloos internet, waar onze hotelgasten gebruik van mogen maken. Gasten kunnen gratis parkeren op het ruime parkeerterrein.

De gezellige sfeer en persoonlijke gastvrijheid zorgen ervoor dat u verzekerd bent van een aangenaam verblijf!

Catering

Wij beschikken over faciliteiten om uw huis of bedrijf tot een echte feestlocatie te maken. U kunt hierbij gebruik maken van onze cateringservice die geheel naar uw specifieke wensen ingevuld kan worden.

Bezoek  De Zoete Inval

Locatie en contact

Faciliteiten en voorzieningen

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand