De Waterkoets, proeven & proosten op het water. Bedrijfsuitje, bruiloft, familiebijeenkomst, vrijgezellenfeestje, high tea of een ander feestelijk of zakelijk evenement? De Waterkoets zorgt voor een onvergetelijke dag!

Meer over De Waterkoets

Ontspannen op het water
Heerlijk ontspannen op het water – het is de perfecte manier om een mooie dag door te brengen. Wat kan er immers mooier zijn dan in goed gezelschap genieten van een hapje en drankje in een prachtige omgeving? De Waterkoets kent dit gevoel als geen ander, en helpt u graag bij het plannen van het perfecte uitstapje.

Vaar mee met één van de prachtige historische boten: De Waterkoets, een deels overdekte zolderschuit uit 1933 (max. 40 personen) én de Salonboot, een geheel gerestaureerde authentieke notarisboot (max. 12 personen).

Diverse catering mogelijkheden
Te combineren met brunch, lunch, high tea, borrel of diner aan boord. Wij werken samen met uitstekende cateraars en restaurants die uw culinaire wensen ‘op maat’ kunnen verzorgen, maar het is ook mogelijk uw eigen hapjes mee te nemen aan boord.

Diverse opstapplaatsen in Haarlem met de auto en trein gemakkelijk te bereiken locaties. De boten zijn op stahoogte en voorzien van luxe toilet, verwarming, muziek en comfortabele kussens.

Tevens bieden wij arrangement zoals:

 • Hofjestocht

 • Langere vaartocht naar Spaarndam of Cruquius

 • Industriecultuurtocht

 • Koffieboot

 • Lunchboot

 • High tea

 • Borrelboot

 • Tapasboot

 • Satéboot

 • Dinerboot

 • Puzzeltocht

 • Museumtocht

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand