Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Sampler Patchwork- en Quiltshop

‘De Sampler Patchwork, Quilting and more’ is een gezellige winkel met een lange historie. Gevestigd in 1988 bestaat deze shop al meer dan 30 jaar.

Meer over De Sampler Patchwork- en Quiltshop

Iedereen die de Sampler bezoekt zal het met ons eens zijn: niet alleen de winkel is een kijkje waard, eigenlijk past de shop naadloos in gehele wijkje. Aan Groot Heiligland, waar de winkel is gevestigd, treft u lieflijke trapgevelhuisjes (voorheen proveniershuisjes) uit de 16e eeuw en overige architectonische paradepaardjes uit de 18e en 19e eeuw.

Ook het schitterende ‘Frans Halsmuseum’ en het ‘Haarlems Museum’ zijn in deze straat gevestigd. Gaat u er maar eens wandelen en vergeet dan niet ook de Sampler aan te doen. U herkent de winkel gelijk aan de ‘Granny’s quiltshop’ in de etalage. Dit lieflijke miniatuur quiltwinkeltje is 80 jaar oud en alleen daarom al een van de pronkstukken die wij bieden.

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand