De Ripper

"Restaurant de Ripper is al ruim 32 jaar een begrip in Haarlem. Een bijzondere brigade, onder leiding van ervaren leermeesters, staat garant voor een culinaire belevenis op niveau. In ons restaurant"

We delen met u onze passie voor eten en drinken en zijn altijd bereid om er over te vertellen. Geen onbegrijpelijk gedoe met eten, maar eerlijke, herkenbare gerechten op basis van natuurlijke ingrediënten. Informeel maar professioneel! 

In onze open keuken trekken wij graag alle vaktechnieken uit de kast en kunt u meekijken wat onze brigada allemaal kan. Ook aan tafel laten wij graag zien wat we kunnen, wij schenken mooie wijnen, hebben een uitgebreide Jopen bierkaart en vertellen alles over ons concept.

Ons restaurant is onlangs verbouwd met medewerking van Estida maar ademt nog steeds de unieke ouderwetse schoolsfeer. Niet zo gek als u bedenkt dat wij onze gasten ontvangen in de oude gymzaal van de 2e Haarlemse doopsgezinde school uit 1892! U bent van harte welkom aan de Ripperdastraat 13 in Haarlem.

Een meesterlijk restaurant!

Bezoek  De Ripper

Locatie en contact

Faciliteiten en voorzieningen

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand