De Planeet

Sportcentrum de Planeet is een centrum in Haarlem Noord waar je zowel kunt zwemmen als fitnessen.
INFORMATIE
Sportcentrum de Planeet is een centrum in Haarlem Noord waar je zowel kunt zwemmen als fitnessen.

Voor de zwemlessen van uw kinderen, om lekker te bewegen op muziek in het water, voor een goed begeleide fitness “work out”, voor een leuk kinderfeestje met lekkere frietjes in de horeca en voor uw dagelijkse baantjes kunt u hier 7 dagen in de week terecht.

In de Planeet zijn twee wedstrijdbaden van 25 meter, waarvan één met een duikplank. In beide baden is er de mogelijkheid tot het spelen van waterpolo. Door de beweegbare bodems in beide baden zijn de baden voor veel verschillende activiteiten en doelgroepen te gebruiken. Op woensdagmiddag hebben we een grote uitdagende stormbaan in het bad liggen waar de kinderen met diploma een record tijd neer kunnen zetten.

Een goed ingerichte fitness ruimte met enthousiaste begeleiders en een sportprogramma op maat zorgt er voor dat u zich het hele jaar op en top fit kunt voelen.

Naast al deze mogelijkheden in het water hebben we ook een gezellige horeca gelegenheid waar je na of tijdens het zwemmen even een lekker hapje of drankje kunt kopen. En als dat allemaal nog niet genoeg is hebben we ook nog de beschikking over een snelbruiner. Even voordat u op vakantie gaat of als u op vakantie bent geweest en er geen zon heeft geschenen een kleurtje krijgen in het Sportcentrum de Planeet.

Kijk op de website www.sro.nl voor meer informatie, tarieven en openingstijden.

WANNEER

Menu

Selecteer taal:

Nederlands

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand