Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Pizzabakkers

De Pizzabakkers is een pizzabakkerij, waar je onder genot van een prosecco wacht tot je pizza klaar is.

Meer over De Pizzabakkers

De pizza’s van de Pizzabakkers hebben een dunne deegbodem, met verse en zoveel mogelijk streek ingrediënten in de houtoven klaargemaakt. Pizza’s zoals die authentiek gemaakt worden in Italië. De pizza’s kan je in de gezellig bakkerij opeten, maar natuurlijk ook mee naar huis nemen.

De Pizzabakkers is in Amsterdam begonnen waar het in hele korte tijd een populair buurt-restaurantje werd. Omdat het concept zo goed aansloeg besloten zij op meerdere plekken een zaak te openen waaronder ook in Haarlem.

De Pizzabakkers Haarlem wordt gerund door Jean-Marc van der Stap, mede-eigenaar in Haarlem en al vanaf het begin bij De Pizzabakkers werkzaam. Inmiddels een echt Pizzabakkers familielid. 

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand