De Mooiste Muren Behang & Stoffen

De Mooiste Muren biedt met haar rijke scala aan luxe behang, verf en stoffen alles wat u nodig heeft voor een stijlvol interieur.

Meer over De Mooiste Muren Behang & Stoffen

De Mooiste Muren is sinds 2010 gevestigd in de Gierstraat in Haarlem. Op nummer 47 bevindt zich de Behang & Stoffen winkel, waar een grote collectie behang wordt verkocht van toonaangevende merken zoals Cole & Son, Élitis, Arte en Harlequin. In de Verf & Accessoires winkel op Gierstraat 20 worden meer dan 7000 verfkleuren gemengd en vindt u prachtige woonaccessoires.

Verkeert u in twijfel over de juiste keuzes voor uw interieur? Het vakkundige team van De Mooiste Muren staat voor u klaar, vol enthousiasme en gedrevenheid om u te voorzien van alle benodigde adviezen. Tot ziens in de Gierstraat!

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand