Concrete matter

"Concrete Matter Curated Vintage and Quality Goods is een unieke winkelervaring in Haarlem voor iedereen die op zoek is naar bijzondere items."

Wij bieden een zorgvuldig samengestelde collectie vintage kleding en accessoires waarbij de focus ligt op kwaliteit en stijl. 

Concrete Matter Curated Vintage and Quality Goods werd in 2013 opgericht in Amsterdam. Sindsdien is de passie die oprichters Tomas en Jacob hebben voor bijzondere producten een rode draad. Producten waarbij kwaliteit en stijl voorop staan, vaak uit een vervlogen tijd toen vakmanschap nog het gangbare kwaliteitskeurmerk was en niet de goedkoopste productie. 

In de sfeervolle winkel aan de Warmoesstraat worden bezoekers ondergedompeld in wat voelt als een oude Amerikaanse general store. Accessoires en zorgvuldig geselecteerde stukken kleden de winkel aan en het is duidelijk dat elk stuk een verhaal verteld. Of dit nou een Amerikaanse legerjas, een origineel Hawaii shirt (uit Hawaii!) of een mooie spijkerbroek is, dat maakt niet uit. Aan elke stuk kleeft een verhaal. Kortom een plek die iedereen die een gezonde dosis nieuwsgierigheid heeft en interesse voor kwaliteit moet gaan zien. 

Bezoek  Concrete matter

Locatie en contact

Faciliteiten en voorzieningen

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand