Zoek
Sluit dit zoekvak.

Concrete matter

Concrete Matter Curated Vintage and Quality Goods is een unieke winkelervaring in Haarlem voor iedereen die op zoek is naar bijzondere items.

Meer over Concrete matter

Wij bieden een zorgvuldig samengestelde collectie vintage kleding en accessoires waarbij de focus ligt op kwaliteit en stijl. 

Concrete Matter Curated Vintage and Quality Goods werd in 2013 opgericht in Amsterdam. Sindsdien is de passie die oprichters Tomas en Jacob hebben voor bijzondere producten een rode draad. Producten waarbij kwaliteit en stijl voorop staan, vaak uit een vervlogen tijd toen vakmanschap nog het gangbare kwaliteitskeurmerk was en niet de goedkoopste productie. 

In de sfeervolle winkel aan de Warmoesstraat worden bezoekers ondergedompeld in wat voelt als een oude Amerikaanse general store. Accessoires en zorgvuldig geselecteerde stukken kleden de winkel aan en het is duidelijk dat elk stuk een verhaal verteld. Of dit nou een Amerikaanse legerjas, een origineel Hawaii shirt (uit Hawaii!) of een mooie spijkerbroek is, dat maakt niet uit. Aan elke stuk kleeft een verhaal. Kortom een plek die iedereen die een gezonde dosis nieuwsgierigheid heeft en interesse voor kwaliteit moet gaan zien. 

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand