Chocolate Company

"In het hippe centrum van Haarlem, onderweg van het station naar de Grote Markt kom je dit chocolade paradijs tegen. Hier staan onze chocolistas vanaf ’s ochtends vroeg al voor"

Je bent ook van harte welkom om tijdens de lunch te genieten van een sandwiches en salades of één van de taartjes. Zoals bijvoorbeeld de beroemde Killer Brownie en Say Cheesecake of een heerlijke Bitter Sweet Lemon pie. 

Natuurlijk staan wij ook bekend om onze Hotchocspoon in meer dan 60 verschillende smaken! Onze Chocolistas helpen jou graag bij het maken van een keuze! 

Wij besteden bij Chocolate Company ook veel aandacht aan het trainen van onze barista’s, alleen noemen wij ze Chocolistas! Zij maken met alle liefde een lekkere kop koffie voor je van de vers gebrande bonen uit Guatemala.
Voor de latté en cappuccino drinkers onder ons kun je ook kiezen uit soja, amandel, haver, kokos, lactose vrije en magere melk! 

Opzoek naar een cadeautje? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Al onze chocolade word met de hand gemaakt in ons atelier in Kerkrade. Wij hebben voorverpakte cadeautjes staan of wij stellen met u iets samen. 

Bezoek  Chocolate Company

Locatie en contact

Faciliteiten en voorzieningen

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand