Cheese & More by Henri Willig

“Met trots is begin december 2019 kaascadeau winkel Cheese & More by Henri Willig in Haarlem geopend. Deze gezellige winkel vind je vlak bij”

Meer over Cheese & More by Henri Willig

Hier kan je door Henri Willig kaas zelf geproduceerde heerlijke Hollandse kaas proeven. En kan je terecht voor jonge kaas in vele smaken, belegen kaas, rookkaas en oude kazen. Daarnaast vind je er verrukkelijke mosterds, dips en andere delicatessen om een mooie kaasplank mee te maken. In deze kaascadeau winkel raak je geïnspireerd door een mooi assortiment kaascadeau’s. Uiteraard is het ook mogelijk om een maat gemaakt kaascadeau samen te stellen. Ook kan je hier terecht voor geschenken en kaasgereedschappen zoals kaasschaven, kaasplankjes en fonduesets. 

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand