Search
Close this search box.

C’est Bon

C’est Bon heeft een breed assortiment aan noten en pinda’s, zuidvruchten, geschenken, chocolade en koffie en thee.

Meer over C’est Bon

Bekende noten als cashews, amandelen en walnoten zijn in C’est bon aanwezig, maar ook minder bekende grootheden als macadamia’s, pecans en paranoten zijn  te verkrijgen. C’est Bon notenspecialist brandt alle noten vers. Ook verkoopt C’est bon zuidvruchten, zoals onder andere verschillende soorten vijgen, dadels en abrikozen. Daarnaast zijn gedroogde peren, perziken, appels en mango slechts een deel van de collectie aan zuidvruchten. Ook is er voor elke feestelijke gelegenheid wel een geschenk te vinden bij C’est Bon. Ze hebben verschillende cadeaus met wijn, bier, een sapje, nootjes, chocolade of een ander heerlijk producten uit de winkel. Naast zelfgemaakte chocolade heeft C’est Bon een mooi assortiment aan luxe bonbons en seizoenschocolade. Daarnaast hebben ze nog verschillende andere lekkernijen zoals mokkaboontjes, bokkenpootjes en nougat.

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand