Search
Close this search box.

Cavallaro Napoli

Cavallaro Napoli is een premium fashionlabel van Italiaanse oorsprong, opgericht door Giuseppe Cavallaro.

Meer over Cavallaro Napoli

Een label dat staat voor stijlvolle collecties die inspelen op de nieuwe behoefte. Door mee te bewegen met de huidige tijdsgeest en Italiaanse klasse te combineren met moderne invloeden, vervagen de lijnen tussen zakelijk en casual. Onze designs zijn voor elke gelegenheid en een alledaagse lifestyle met aangename materialen en comfortabele fit. Napolitaanse vakmanschap voor een actief, maar gebalanceerd leven. Van business tot een meer casual garderobe en daar tussenin: in Cavallaro Napoli maak je altijd een geweldige indruk. “Fare una bella figura” noemen we dat. Altijd met oog voor detail en een oog op de toekomst. Toe aan een ‘casual but chic’ garderobe?

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand