Carlton Square Hotel

Het Carlton Square is een intiem viersterrenhotel dat internationale allure weet te combineren met warme gastvrijheid in een luxueuze sfeer.
INFORMATIE
Het Carlton Square is een intiem viersterrenhotel dat internationale allure weet te combineren met warme gastvrijheid in een luxueuze sfeer.

Het hotel wordt gerund door persoonlijkheden uit Haarlem, die de stad een warm hart toedragen en de passie hebben dit met jou te delen. Na een overnachting in het Carlton Square word je wakker in de historische stad Haarlem. Het hotel is uniek gelegen in hartje Haarlem en op steenworp afstand van de Zandvoortse kust, de stranden van Bloemendaal en het centrum van Amsterdam. Bovendien ligt het hotel aan de belangrijkste uitvalswegen waardoor steden als Utrecht, Rotterdam en Den Haag ook gemakkelijk bereikbaar zijn.

Bij het hotel hoort de dynamische plek; Bar & Kitchen Zocher! De hele dag geopend en Ieder moment van de dag iets op de menukaart. Bij Bar & Kitchen Zocher worden stoere gerechten geserveerd vanuit de open keuken. Herkenbare klassiekers, dagvers en met de ingrediënten uit de Haarlemse streek. Aan de bar geniet je van verse barista koffie en worden alle dranken geschonken waar de gast naar verlangt. Naast speciaal beieren van de tap en mooie wijnen, tref je ook een aantrekkelijke cocktailkaart. De plek voor Haarlemmers gerund door Haarlemmers, of voor wie zich zo wil voelen!

Het Carlton Square beschikt 124 comfortabele en luxe kamers. Kies uit 6 verschillende types, The Standard One, The Deluxe One of The Family One?. Alle kamers zijn voorzien van: 

– Airconditioning   

– Bad/douche of inloopdouche 

– Flatscreen 

– Een Topperbox® bed

– Minibar

– Free Premium Wi-Fi

Het Carlton Square is uitermate geschikt voor (internationale) conferenties tot 200 personen en ook groepsdiners behoren tot de absolute mogelijkheden. Onlangs heeft het hotel de 5 zalen volledig vernieuwd in een inspirerend en levendig design. Bekijk hiervoor de website van het Haarlem Convention Bureau

WANNEER

Raadpleeg de website van deze locatie voor de openingstijden.

Menu

Selecteer taal:

Nederlands

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand