Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Camperpark N205

Camperpark N205 is gelegen aan de N205 aan het randje van Vijfhuizen, middenin de Haarlemmermeer (regio Haarlem en Amsterdam).

Meer over Camperpark N205

De ligging van het camperpark is uniek te noemen; binnen 2 minuten kunt u beschikken over het openbaar vervoer die u op de gewenste locaties brengt zoals bijvoorbeeld het centrum van Amsterdam (20 minuten), de Keukenhof (15 minuten) en hartje Haarlem (10 minuten).

Buiten het openbaar vervoer is Camperpark N205 een prachtige groene locatie met vele faciliteiten. Zo kunt u genieten van warme broodjes tijdens het opkomen van de ochtendzon op uw ruime campeerplaats (50m2). Camperpark N205 doet ook alles aan een veilig verblijf; er is 24 uur beveiliging en er hangt centraal een AED en EHBO artikelen.

CamperPark N205 voldoet aan alle basis verwachtingen die u mag hebben. Zo kunt u verse broodjes bestellen, gratis gebruik maken van waterfaciliteiten, douchen en wordt er gedacht aan uw veiligheid. Ook hebben wij gratis WiFi zodat u altijd gebruik kunt maken van internet

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand