Cakeworks Studio

"Torenhoge bruidstaarten, bewerkt met prachtig (eetbaar) kant, spectaculair versierde cupcakes, authentieke Macarons de Paris,verrukkelijke zoetigheden, Petra van der Salm, eigenaar van Cakeworks Studio maakt het allemaal."

Nauwkeurig en met ongelooflijk veel passie. “Dat ik tijdens de meest bijzondere momenten kan bijdragen aan nog meer feestvreugde, geeft mij veel voldoening.”

“Bruidstaarten maken stemt me altijd vrolijk,” vertelt Petra enthousiast in haar kleurrijke atelier, waar je humeur een instant-oppepper krijgt. Hier alleen al rondkijken is een feestje en dan heb je nog niets geproefd. “De bruidstaart die altijd bij iedereen in de smaak valt is de White Chocolatedream met witte chocoladecrème, verse framboosjes en Italiaanse merinquecrème. Een zuurtje met een zoetje. Heerlijk!” “Ook de Red Velvet New York Style met een vleugje vanille en chocola doet het goed, Fluweelzacht met een rode binnenkant”. Beide heerlijk met een fijne champagne.”

De taarten van Petra zijn echt anders, verfrissend. Hedendaags met vernieuwende smaken en een keuze uit meer dan tien soorten vullingen. “Natuurlijk is de buitenkant belangrijk, maar een taart moet ook écht lekker zijn.

Bezoek  Cakeworks Studio

Locatie en contact

Faciliteiten en voorzieningen

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand