Zoek
Sluit dit zoekvak.

Cakeworks Studio

Torenhoge bruidstaarten, bewerkt met prachtig (eetbaar) kant, spectaculair versierde cupcakes, authentieke Macarons de Paris,verrukkelijke zoetigheden, Petra van der Salm, eigenaar van Cakeworks Studio maakt het allemaal.

Meer over Cakeworks Studio

Nauwkeurig en met ongelooflijk veel passie. “Dat ik tijdens de meest bijzondere momenten kan bijdragen aan nog meer feestvreugde, geeft mij veel voldoening.”

“Bruidstaarten maken stemt me altijd vrolijk,” vertelt Petra enthousiast in haar kleurrijke atelier, waar je humeur een instant-oppepper krijgt. Hier alleen al rondkijken is een feestje en dan heb je nog niets geproefd. “De bruidstaart die altijd bij iedereen in de smaak valt is de White Chocolatedream met witte chocoladecrème, verse framboosjes en Italiaanse merinquecrème. Een zuurtje met een zoetje. Heerlijk!” “Ook de Red Velvet New York Style met een vleugje vanille en chocola doet het goed, Fluweelzacht met een rode binnenkant”. Beide heerlijk met een fijne champagne.”

De taarten van Petra zijn echt anders, verfrissend. Hedendaags met vernieuwende smaken en een keuze uit meer dan tien soorten vullingen. “Natuurlijk is de buitenkant belangrijk, maar een taart moet ook écht lekker zijn.

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand