Search
Close this search box.

Café Pitcher

Iedere week organiseren we meerdere activiteiten in het café.

Meer over Café Pitcher

Programma:

Elke 1e woensdag: KennisKwis (slechts 2,50 p.p-., max. 4 pers./team, hapjes worden verzorgd, en het winnende team mag de quiz maken!)

Elke 2e woensdag: PopKwis (zelfde als KennisKwis)

Elke 3e en 4e woensdag: Open JAM Night!

Elke 3e donderdag: RockIndiePit met DJ’s Indie&Haantje (lekker dansen op de beste nieuwe en classic IndieRock Hits!)

Elke 1e vrijdag: Plug’N’Pitch met DJ WiggzZ (de nieuwste alternatieve releases uit Haarlem en de rest van de wereld!)

Elke 2e vrijdag: LAAG! Dikke dub, reggea, dubstep, drumnbass en andere lekkere uit-je-dak-muziek met elke maand SpecialGuest DJ’s!

Elke 1e zaterdag: Eddie’s Revenge MetalNight (DJ’s Mark en HeavyWolf draaien alles wat van metaal is!)

Elke 4e zaterdag: PunkPit (meerdere bands van 21:00 tot 0:00, daarna elke maand een andere DJ)

En elke zaterdag 2 bands vanaf 21:00!

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand