Zoek
Sluit dit zoekvak.

Brussels Bun

Brussels Bun is een take-away concept maar dan in een modern jasje. In de gezellige zaak word je geholpen door de vriendelijke medewerkers. Die zullen de etenswaren voor je pakken.

Meer over Brussels Bun

Meteen meenemen of peuzel het gewoon meteen op. Er zijn een paar tafeltjes en goede Wifi. Bij Brussels Bun is keuze uit diverse lekkere broodjes. Kies voor een stevig stokbroodje of het Brusselse pistolet. Ze zijn belegd met bijvoorbeeld tonijnsalade, ossenworst, mozzarella en tomaat of de Brusselse gehaktbal. Alles vers, en de broodjes zijn niet karig belegd. Er is elke week ook een broodje van de week. De belegde broodjes zijn verkrijgbaar vanaf 2.25 euro. Naast broodjes zijn er heerlijke smoothies. De smaken wisselen per dag. Dit, gebaseerd op seizoen, kwaliteit en smaak. Deze kosten 2,50 per stuk. Ook verkopen ze Verse koeken, donuts en croissants. En natuurlijk is er koffie (de eigen Brussels Bun blend), thee en fris. Voor 11.00 uur betaal je voor je koffie slechts 1 euro. Tot gauw bij Brussels Bun!

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand