Zoek
Sluit dit zoekvak.

Brasss Hotel Suites

Logeren in een prachtig monumentaal pand, waar iedere suite uniek is en voorzien van alle gemakken. Geniet van de ruimte en luxe midden in het centrum van Haarlem.

Meer over Brasss Hotel Suites

Brasss Hotel Suites zijn geopend in 2011 in het pand De Zon boven restaurant Samabe. De suites zijn modern en rustig ingericht, voorzien van alle gemakken en midden in het centrum van Haarlem. 

Iedere kamer is uniek en heeft zijn eigen extra faciliteiten die je optimaal laten genieten. Ze streven naar het bieden van persoonlijk gerichte service, want iedere gast is anders. Heb je een bijzondere reden voor je verblijf? Laat dit zeker weten!

De ontbijtkok bereidt ’s morgens graag een heerlijk ontbijt wat bij je op de hotel suite geserveerd wordt op een door eigen gewenst tijdstip. Naast de Brasss Suites beschikt men ook over Haarlem Hotel Suites; luxe privé appartementen in het centrum van Haarlem met de exclusieve services van het hotel.

Een diner op sterrenniveau!

Haarlem is een gastronomische stad met veel restaurants die bekend staan om hun hoge kwaliteit en smaakvolle gerechten. Een van de hoogtepunten van de culinaire scene in Haarlem is dineren op sterrenniveau. 

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand