Zoek
Sluit dit zoekvak.

boxing haarlem

Stap in de ring bij Box Fit Haarlem en ontdek de kracht van boksen voor je fysieke en mentale gezondheid. Onze professionele trainers staan klaar om je te begeleiden en te motiveren tijdens uitdagende en energieke bokstrainingen. Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een ervaren bokser die zijn vaardigheden wil verbeteren, bij Box Fit Haarlem is er voor ieder wat wils.

Meer over boxing haarlem

Boksen is niet alleen een geweldige manier om fit te blijven, maar het biedt ook tal van voordelen voor je zelfvertrouwen, stressvermindering en discipline. Onze trainingssessies combineren bokstechnieken, cardio-oefeningen en krachttraining om je conditie te verbeteren en je lichaam uit te dagen.

Bij Box Fit Haarlem geloven we in een positieve en ondersteunende omgeving, waarin iedereen zich welkom en veilig voelt. Ongeacht je leeftijd, geslacht of fitnessniveau, ons team zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en op jouw eigen tempo kunt groeien. We moedigen elkaar aan, werken samen en vormen een hechte boksfamilie.

Ben je klaar om jezelf uit te dagen en sterker te worden, zowel fysiek als mentaal? Bezoek onze website voor meer informatie over onze bokstrainingen, lestijden en lidmaatschapsopties. Kom langs voor een gratis proefles en ervaar zelf de energieke en motiverende sfeer bij Box Fit Haarlem. Ontdek waarom boksen niet alleen een sport is, maar een levensstijl die je vormt en inspireert.

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand