Boutiquehotel STAATS

In dit hotel is het 24 uur per dag heerlijk toeven. Boutiquehotel STAATS is een samenwerking van gastvrijheidsprofessionals en designspecialisten, dat zie je, dat voel je.
INFORMATIE
In dit hotel is het 24 uur per dag heerlijk toeven. Boutiquehotel STAATS is een samenwerking van gastvrijheidsprofessionals en designspecialisten, dat zie je, dat voel je.

Designer Michel Ruijgrok heeft alles uit de kast getrokken om van dit hotel een bijzondere verblijfsomgeving te maken. Managing director Claudia van den Berg zorgt dat het de gasten aan niets ontbreekt.

Gastvrij

Boutiquehotel Staats is een kleinschalig boutiquehotel; 21 ruime kamers met een spectaculair design interieur. De kamers zijn alle verschillend ten aanzien van design, de comfortfactor is bij alle kamers aanwezig. Designer Ruijgrok heeft een fabelachtig design ontwikkeld. Authentieke details worden in een warm kleurbeeld gecombineerd met luxe materialen, design klassiekers, verzamelobjecten, kunst en rariteiten.

De kamers beschikken over een luxe sanitaire ruimte met fraai betegelde wanden, knappe douche en separaat toilet. Uiteraard is gedacht aan een comfortabel bed, gerieflijk beddengoed, royale flatscreen tv met ruime zenderkeuze en films.

Voor zakelijke gasten zijn tevens vergaderfaciliteiten beschikbaar, die logischerwijs over eenzelfde bijzonder interieur beschikken, en alle gewenste comfort en faciliteiten bieden.

Koffie, thee en water is vrij beschikbaar in de lounge, waar men door de grote raampartijen mooi over de gedecoreerde binnenplaats uitkijkt, bij mooi weer staan de terrasdeuren uitnodigend open. In dit hotel word je gastvrij ontvangen en wordt de dienstverlening op je persoonlijke wensen afgestemd.

Ligging

Boutiquehotel Staats is ideaal gelegen in de Ripperdastraat in Haarlem. Deze straat ligt in het centrum van Haarlem, in een woongebied tussen het bruisende stadscentrum en het station van Haarlem. Het voordeel van deze ligging is dat het een rustige straat is, zonder geluidsoverlast, terwijl de dynamiek van het centrum op 5 minuten lopen te bereiken is. Ook het intercitystation van Haarlem ligt binnen 5 minuten loopafstand van het hotel. Vanaf het monumentale treinstation Haarlem sta je in 15 minuten in Amsterdam Centrum, bereik je in 25 minuten luchthaven Schiphol, en sta je in 10 minuten in Zandvoort, ook gaat in het seizoen vanaf station Haarlem een bus rechtstreeks naar de Keukenhof.

De automobilist is vanuit de Ripperdastraat binnen enkele minuten op de grote uitvalswegen richting stad, strand, luchthaven en bloembollenvelden. Betaald parkeren kan direct in de buurt op straat, of in de openbare parkeergarage bij station Haarlem. Gratis parkeren kan op 4 treinminuten afstand, bij NS station Haarlem Spaarnwoude.

Restaurant

Het inpandig restaurant is in de vakbekwame handen van Restaurant De Ripper. In dit leerwerk-restaurant worden leerplichtige jongeren die door persoonlijke omstandigheden zijn uitgevallen in het reguliere onderwijs intensief ondersteund bij het leren van een vak, het behalen van een diploma en het vinden van een baan. Bekijk Restaurant De Ripper.

WANNEER

VOLG ONS OP
SOCIAL MEDIA

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand