Boutiquehotel de KoningInn

"Boutiquehotel de Koninginn is een klein, luxe en modern hotel midden in het centrum van Haarlem. Met 3 ruime hotelkamers op de bovenverdiepingen en op de begane grond een heerlijk"

Duurzaamheid vinden zij erg belangrijk. De Koninginn is niet alleen gastvrij, maar ook gasvrij. Duurzaam, maar ook luxe. Met speciaal op maat gemaakte bedden, vloerverwarming, zonnepanelen op het dak en op iedere verdieping een kleine keuken met Quooker.

In de koffiebar werken ze ook duurzaam. Ze maken bijna alles zelf met waar mogelijk biologische en / of lokale produkten. En datgene wat ze inkopen, daar denken ze goed over na. 

Uiteraard kan men ook een ontbijtje bijboeken. Dit ontbijt kan worden geserveerd op de kamer, maar kan ook gezellig in het coffee cafe worden genuttigd.

De hotelkamers zijn alledrie ruim van opzet. De Princess Suite bevindt zich op de derde verdieping en heeft een mooi uitzicht over de stad. Deze suite heeft tevens een zitje buiten. De kamer is geschikt voor 2 personen, maar er bestaat ook de mogelijkheid om een babybedje bij te plaatsen.

Op de tweede verdieping bevindt zich de King Suite. Een sfeervolle suite met een mooie en ruime badkamer met douche en apart bad. Deze kamer is zowel geschikt voor 2 personen als voor een gezin met 1 of 2 kinderen.

De Royal Suite bevindt zich op de eerste verdieping. Een prachtige suite met een woonkamer en slaapkamer. Ook deze kamer is geschikt voor 2 personen, alswel een gezin met 1 of 2 kinderen.

Bezoek  Boutiquehotel de KoningInn

Locatie en contact

Faciliteiten en voorzieningen

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand