Zoek
Sluit dit zoekvak.

Boutiquehotel de KoningInn

Boutiquehotel de Koninginn is een klein, luxe en modern hotel midden in het centrum van Haarlem. Met 3 ruime hotelkamers op de bovenverdiepingen en op de begane grond een heerlijk klein coffee cafe.

Meer over Boutiquehotel de KoningInn

Duurzaamheid vinden zij erg belangrijk. De Koninginn is niet alleen gastvrij, maar ook gasvrij. Duurzaam, maar ook luxe. Met speciaal op maat gemaakte bedden, vloerverwarming, zonnepanelen op het dak en op iedere verdieping een kleine keuken met Quooker.

In de koffiebar werken ze ook duurzaam. Ze maken bijna alles zelf met waar mogelijk biologische en / of lokale produkten. En datgene wat ze inkopen, daar denken ze goed over na. 

Uiteraard kan men ook een ontbijtje bijboeken. Dit ontbijt kan worden geserveerd op de kamer, maar kan ook gezellig in het coffee cafe worden genuttigd.

De hotelkamers zijn alledrie ruim van opzet. De Princess Suite bevindt zich op de derde verdieping en heeft een mooi uitzicht over de stad. Deze suite heeft tevens een zitje buiten. De kamer is geschikt voor 2 personen, maar er bestaat ook de mogelijkheid om een babybedje bij te plaatsen.

Op de tweede verdieping bevindt zich de King Suite. Een sfeervolle suite met een mooie en ruime badkamer met douche en apart bad. Deze kamer is zowel geschikt voor 2 personen als voor een gezin met 1 of 2 kinderen.

De Royal Suite bevindt zich op de eerste verdieping. Een prachtige suite met een woonkamer en slaapkamer. Ook deze kamer is geschikt voor 2 personen, alswel een gezin met 1 of 2 kinderen.

Een diner op sterrenniveau!

Haarlem is een gastronomische stad met veel restaurants die bekend staan om hun hoge kwaliteit en smaakvolle gerechten. Een van de hoogtepunten van de culinaire scene in Haarlem is dineren op sterrenniveau. 

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand