Search
Close this search box.

Boulderhal de Fabriek

Boulderhal de Fabriek is een moderne indoor boulderhal van 1200m² met heel veel daglicht en een gezellige horeca gelegenheid.

Meer over Boulderhal de Fabriek

Kom je gezellig langs om lekker te boulderen of om kennis te maken met deze mooie sport!? Boulderen is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar (maar moeten wel komen onder begeleiding van een volwassene). Neem gerust contact op voor meer info! Bij boulderhal de Fabriek kun je meedoen met de competitie! Ze schroeven 50 mooie boulders in de kleuren paars en oranje er bij in de wand van niveau 3 t/m 8a. Deze boulders kun je aanvallen (en bijhouden in toplogger of op het vertrouwde topo-A4tje). De competitie boulders worden elke twee maanden vernieuwd, zodat je zes keer per jaar aan een ronde van de bouldercompetitie mee kunt doen! Super leuk. Let’s go! 🙂

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand