Boerhaavebad

Het Boerhaavebad is een leuk recreatief bad in het Haarlemse Schalkwijk.
INFORMATIE
Het Boerhaavebad is een leuk recreatief bad in het Haarlemse Schalkwijk.

Voor de zwemlessen van uw kinderen, om lekker te bewegen op muziek in het water, voor een leuk kinderfeestje met lekkere frietjes in de horeca en voor uw dagelijkse baantjes kunt u hier 7 dagen in de week terecht.

Het Boerhaavebad heeft een wedstrijdbad van 25 meter met een duikplank en de mogelijkheid tot het spelen van waterpolo. Een recreatiebad met diverse speelse waterelementen zoals een stroomversnelling, bubbelbanken en een glijbaan van 60 meter. Ook kan je via het recreatiebad naar buiten zwemmen. Je komt in een klein buitenbad waar je ook een ligweide vindt. Binnen hebben wij ook nog twee whirlpools en een leuk speelbadje voor de hele jonge zwemmertjes.

Naast al deze mogelijkheden in het water hebben we ook een gezellige horeca gelegenheid waar je na of tijdens het zwemmen even een lekker hapje of drankje kunt kopen. Zowel in het “natte” gedeelte van het Boerhaavebad als het “droge” gedeelte kan je gebruik maken van deze horeca gelegenheid.

En als dat allemaal nog niet genoeg is hebben we ook nog de beschikking over een snelbruiner. Even voordat u op vakantie gaat of als u op vakantie bent geweest en er geen zon heeft geschenen een kleurtje krijgen in het Boerhaavebad. Zoals u ziet er is van alles te beleven in het Boerhaavebad.

Kijk op de website www.sro.nl voor uitgebreide informatie, tarieven en openingstijden.

WANNEER

Menu

Selecteer taal:

Nederlands

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand