Zoek
Sluit dit zoekvak.

Boerhaavebad

Het Boerhaavebad is een leuk recreatief bad in het Haarlemse Schalkwijk.

Meer over Boerhaavebad

Voor de zwemlessen van uw kinderen, om lekker te bewegen op muziek in het water, voor een leuk kinderfeestje met lekkere frietjes in de horeca en voor uw dagelijkse baantjes kunt u hier 7 dagen in de week terecht.

Het Boerhaavebad heeft een wedstrijdbad van 25 meter met een duikplank en de mogelijkheid tot het spelen van waterpolo. Een recreatiebad met diverse speelse waterelementen zoals een stroomversnelling, bubbelbanken en een glijbaan van 60 meter. Ook kan je via het recreatiebad naar buiten zwemmen. Je komt in een klein buitenbad waar je ook een ligweide vindt. Binnen hebben wij ook nog twee whirlpools en een leuk speelbadje voor de hele jonge zwemmertjes.

Naast al deze mogelijkheden in het water hebben we ook een gezellige horeca gelegenheid waar je na of tijdens het zwemmen even een lekker hapje of drankje kunt kopen. Zowel in het “natte” gedeelte van het Boerhaavebad als het “droge” gedeelte kan je gebruik maken van deze horeca gelegenheid.

En als dat allemaal nog niet genoeg is hebben we ook nog de beschikking over een snelbruiner. Even voordat u op vakantie gaat of als u op vakantie bent geweest en er geen zon heeft geschenen een kleurtje krijgen in het Boerhaavebad. Zoals u ziet er is van alles te beleven in het Boerhaavebad.

Kijk op de website www.sro.nl voor uitgebreide informatie, tarieven en openingstijden.

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand