Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bison Bowling

Zin in een potje bowlen? Dan ben je bij Bison Bowling aan het juiste adres. Zij beschikken over 18 moderne en luxe bowlingbanen.

Meer over Bison Bowling

De bowlingbanen zijn uitgerust met een automatisch bumpersysteem zodat de kinderen altijd prijs hebben! Tevens zijn er voor de allerkleinsten 9 afrolrekken aanwezig. Deze dien je vooraf te reserveren. Zit er iemand in een rolstoel? Geen probleem! Ze hebben speciale afrolplanken die zij graag voor je klaarleggen zodat ook jij bij de bowlingbanen kunt komen. Ze beschikken echter niet over speciale toiletvoorzieningen voor invaliden, maar hebben wel één extra ruim toilet ter beschikking.
Voor of na het bowlen nog even iets anders doen? Naast het bowlen op één van de 18 bowlingbanen kan je ook een potje poolen, airhockey spelen, flipperen en racen op een raceautomaat. Of natuurlijk uit je dak gaan op de dansvloer, met in de periode september tot en met mei DJ’s op vrijdag-, zaterdag en zondagavond vanaf 20.00 uur.

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand