Zoek
Sluit dit zoekvak.

Birgit Laken – Jewelery Design

Birgit maakt sieraden die zeer krachtig en helder van lijn zijn, subtiel vormgegeven, soms ook contrastrijk, altijd binnen een thema.

Meer over Birgit Laken – Jewelery Design

Prachtig draagbare gedetailleerde herkenbare ontwerpen. Sinds 1976 woont en werkt zij in Haarlem waar ze zich behalve met sieraden ook met fotografie bezig houdt.

Over Birgit Laken
Mijn atelier is in Haarlem.
Daar maak ik vnl. sieraden en soms kleine objecten.
Fotografie is ook een grote passie van mij.
Mijn werk wordt verkocht in sieraden en beeldende kunstgaleries in binnen en buitenland.
Mijn werk is opgenomen in 17 verschillende museumcollecties.

Wat voor mij belangrijk is en steeds weer terugkomt in mijn werk, is de krachtige heldere lijn. In de vorm, waarin ik mijn idee tot uiting breng, streef ik schijnbaar een zekere esthetiek na.
Ik hou van speelsheid en humor, werk projectmatig, kies een onderwerp dat mij boeit.
Ik hoop mijn passie met mensen te delen. Dat ik met mijn sieraden en foto’s, mijn idee en het bijzondere karakter van het gebruikte materiaal of het gefotografeerde onderwerp kan overbrengen. Ik hoop dat wat mij een kick geeft u kan ontroeren, of verrassen.

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand